Această secțiune este dedicată furnizorilor de soluții IT al(e) căror produs(e) software este (sunt) utilizat(e) în domeniul farma în locații ce vor fi Utilizatori Finali pentru SNVM (Sistemul Național de Verificare a Medicamentelor): farmacii, depozite ale distribuitorilor autorizați de medicamente, locații ale importatorilor paraleli, farmacii de spital.

Conectarea clientului dumneavoastră din domeniul farma la SNVM va fi realizată de către dvs. prin update al softului instalat acum. De aceea este important ca dumneavoastră să fiți avizat și cunoscut de către OSMR, pentru a vă facilita accesul, alături de clienții dvs. și în beneficiul lor, la proceduri, asistență și documentație tehnică.

Înregistrarea pentru acces la documentație și suport pentru conectarea clienților dvs la Sistemul Național de Verificare a Medicamentelor se realizează de către compania dumneavoastră prin parcurgerea procedurii detaliate pe site-ul Arvato (furnizorul soluției SNVM) la adresa https://www.sws-nmvs.eu/register, vezi partea dreaptă PASUL 1 – PASUL 4.

La PASUL 2 există un proces național de validare, în sarcina OSMR, pentru controlul și validarea legitimității cererii companiei dumneavoastră – IN SCOPE proiect.

Vă rugăm să demarați procedura prin înregistrarea unui cont pe portalul Arvato: https://www.sws-nmvs.eu/register
Detalii și instrucțiuni OSMR (PASUL 2) primiți după crearea înregistrării inițiale.