Seria de scurte rezumate legate de activitatea întreprinsă de echipa noastră, intitulate: Echipa OSMR în Focus, continuă cu prezentarea colegului nostru: Alexandru Neagu, Manager IT și Arhitect Alert Flow.

Alex a fost implicat în proiectul de serializare de la începutul anului 2018, oferind suport logistic IT și asistență pe probleme tehnice.

Treptat, Alex a început să se implice din ce în ce mai mult în gestionarea alertelor generate de Sistemul Național de Verificare a Medicamentelor (SNVM) și a reușit să creeze un flux de lucru, care este îmbunătățit în mod constant, pentru analiza alertelor și identificarea cauzei principale. Efortul său permanent a făcut posibilă minimizarea numărului mare de alerte L5 generate de SNVM.

Mai mult, el a pus bazele unei comunicări active cu părțile interesate, subliniind importanța configurării corecte a scanner-ului și a software-ului de conectare utilizat, precum și corectitudinea și calitatea datelor încărcate în Hub-ul European.

Alex ridică în mod constant ștacheta prin efortul său neîncetat de a minimiza numărul de alerte generate în sistem, reușind astfel să plaseze România printre țările din Europa care au reușit să atingă obiectivul stabilit pentru o rată a alertelor mai mică de 0,05%.

Începând cu 2020, Alex s-a alăturat echipei consolidate la nivel european care implementează proiectul de Gestionare a Alertelor (Alert Management System – AMS). Obiectivul acestei inițiative este de a sprijini utilizatorii SEVM (Sistemul European de Verificare a Medicamentelor) – OBP, DAPP, ONVM (Organizații Naționale de Verificare a Medicamentelor) și Utilizatori Finali – în a fi informați despre investigarea alertelor.

Apreciem performanța remarcabilă a lui Alex și angajamentul real care contribuie la etica generală a muncii și dedicarea în cadrul organizației noastre!

Mai jos puteți găsi imaginea de ansamblu a pașilor principali pentru gestionarea alertelor generate de SNVM și importanța Aplicației Alert Manager în întregul proces.

Alex RO