Vă rugăm să găsiți mai jos ultimul Newsletter al acestui an.
NL – Decembrie 2020

CEA MAI BUNĂ SĂPTĂMÂNĂ DIN 2020 – ALERTE GENERATE DE SNVM

Săptămâna 45 (02 – 08 noiembrie) a marcat atingerea cifrei convenite la nivel european privind procentajul alertelor din numărul total de tranzacții – 0,05%.

Un accent deosebit a fost pus pe scăderea numărului de alerte generate de Sistemul Național de Verificare a Medicamentelor (SNVM).

Efortul combinat al echipei tehnice și operaționale OSMR și al părților interesate implicate în acest proces a condus la această scădere semnificativă: de la începutul anului 2019 unde procentul de alerte era de 0,47% din totalul de tranzacții, până în noiembrie 2020 cand au fost înregistrate 4,573 alerte dintr-un număr total de 8,623,381 tranzacții – 0,05%.

Majoritatea alertelor sunt generate de configurări inadecvate ale scannerelor, soluțiile software ale Utilizatorilor Finali, cât și de integritatea datelor încărcate în Hub-ul EU.

În consecință, comunicarea constantă cu toate părțile implicate este esențială în procesul de reducere a numărului de alerte.

Un exemplu de implicare și dedicare arătat pentru această inițiativă este întâlnirea virtuală a Furnizorilor de Software, care începe să ia forma unei adevărate comunități de profesioniști.

VERSIUNEA 1.8 a HUB-ului EU – CONFIRMAREA IMPLEMENTĂRII

La începutul lunii decembrie, EMVO a anunțat oficial că Versiunea 1.8 a fost implementată cu succes în PROD (mediul de producție), mai exact în data de 6 decembrie.

OSMR dorește să își exprime recunoștința și aprecierea pentru partenerii săi și să mulțumească tuturor pentru munca și efortul constant care au fost depuse de-a lungul acestui an dificil!

Echipa OSMR vă urează Sărbători Fericite!