Având în vedere faptul că una dintre realizările de anul trecut a fost consolidarea unei comunități de lucru care a avut o contribuție valoroasă în reducerea numărului de alerte false: grupul de lucru al Furnizorilor de Soluții Software, anul acesta continuăm să promovăm acest mediu de colaborare și împărtășire a ideilor.

Începând cu 2019 au fost stabilite întâlniri virtuale lunare cu furnizorii software pentru a oferi o mai bună înțelegere a contextului serializarii și pentru a asigura că cerințele tehnice din partea furnizorului sistemului de verificare și din partea EMVO sunt îndeplinite cu succes.

Ședințele, care s-au transformat în Întâlniri Virtuale care găzduiesc un număr mare de profesioniști, s-au concentrat, de asemenea, pe eliminarea problemelor tehnice care generează alerte false în Sistemul NaȚional de Verificare a Medicamentelor (SNVM).

Prin urmare, suntem încântați să anunțăm că începând cu 18 ianuarie vă puteți înscrie la Întâlnirea Virtuală răspunzând la emailul trimis de colega noastră Felicia Aciu.