Seria informărilor intitulate: Echipa OSMR în Focus își concentrează atenția pe colegele din cadrul Departamentului de Operațiuni: Felicia Aciu – Account Manager și Loredana Mangeac – Account Specialist.

Orice Utilizator Final care a trecut prin procedurile de înregistrare în Sistemul Național de Verificare a Medicamentelor (SNVM) a beneficiat de ajutorul competent al colegelor noastre pe parcursul acestui proces complex.

De la trimiterea unui formular completat, la efectuarea testelor într-un mediu de test dedicat și până la utilizarea în cele din urmă a sistemului, operarea în SNVM necesită timp și o parcurgere atentă a documentației disponibile.

Felicia și Loredana sunt aici pentru a ghida Utilizatorii Finali prin pașii respectivi, oferind informațiile corecte și răspunzând fiecarei întrebări pe rând.

De asemenea, ele sunt responsabile de prima faza de analiză a alertelor ridicate în sistemul de verificare.

Felicia s-a alăturat organizației în 2018 și prin dedicare și atenție la detalii ea a contribuit la facilitarea unui mediu de lucru colaborativ atât cu Utilizatorii Finali, cât și cu furnizorii de soluții software.

Loredana face parte din echipă din 2019 și pe lângă facilitarea înscrierii Utilizatorilor Finali în sistem, ea este în contact zilnic cu oricine are nevoie de un răspuns în timp util pentru nenumăratele întrebări primite.

Munca depusă și angajamentul de care dau dovadă sunt foarte apreciate în rândul membrilor echipei noastre și, sperăm, și de partenerii externi!

Fete RO